Ostala događanja

Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa organizira i skupove iz područja elektrokemije i elektrokemijskog inženjerstva, tribine, predavanja, okrugle stolove, seminare i dr.

 

Posebno ističemo:

  1. Cjeloživotno obrazovanje FKIT-HDKI (CO FKIT-HDKI) u organizaciji Fakulteta kemijskog inženjerstva Sveučilišta u Zagrebu i Hrvatskoga društva kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI) (od 2021. godine).
  2. Tribina NOVI ASPEKTI ZAŠTITE OKOLIŠA U HRVATSKOJ  U OKVIRU EUROPSKE UNIJE u organizaciji Hrvatskoga društva kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI) i Sekcije za ekoinženjerstvo (od 2011. godine).
  3. KEMIJSKO-INŽENJERSKE RADIONICE I PREDAVANJA HDKI-ja u organizaciji Hrvatskoga društva kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI) (od 2016. godine).
  4. PRVA RADIONICA HDKI-HKD: Intelektualno vlasništvo i komercijalni nastup za novo eksperimentalno i tehnološko rješenje u organskoj kemiji u organizaciji Hrvatskoga društva kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI) i Hrvatskoga kemijskog društva (HKD), 22. rujna 2017. (Radni materijal)
  5. Business Week u organizaciji Studentske sekcije HDKI-ja