
Pozivamo vas na predavanje pod naslovom: ODRŽIVE TEHNOLOGIJE U PROCESIMA PROIZVODNJE PIVE, koje će u srijedu 25. ožujka 2015. u 14.00 sati u domu HIS-a, soba 10/prizemlje, Berislavićeva 6/I, 10 000 Zagreb održati prof. dr. sc. LJUBICA MATIJAŠEVIĆ (Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije Sveučilišta u Zagrebu, Zavod za reakcijsko inženjerstvo i katalizu, Marulićev trg 19, 10 000 Zagreb).
Predavanje je dio tribine: NOVI ASPEKTI ZAŠTITE OKOLIŠA U HRVATSKOJ U OKVIRU EUROPSKE UNIJE u organizaciji Hrvatskoga društva kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI) i Sekcije za ekoinženjerstvo.
Ulaz na tribinu je slobodan.
Veselimo se vašem dolasku.

1st International Congress on Sustainable Food, Green Chemistry and Human Nutrition” - GreenNutriFood 2025, Dubrovnik Sheraton Riviera Hotel (Srebreno)

2nd International Scientific Symposium Interdisciplinary Approach to the Scientific Research of the Adriatic Sea - InspireAdriatic 2025, Zagreb, Croatia

29. hrvatski skup kemičara i kemijskih inženjera s međunarodnim sudjelovanjem i 7. simpozij Vladimir Prelog, Kampus Sveučilišta u Splitu, Split, Croatia

20. Međunarodna škola kromatografije (20. ICS), Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije, Zagreb