REAKTOR IDEJA 4 (8) 2020 – NOVI BROJ

Dragi čitatelji,
predstavljamo Vam posljednji broj Reaktora ideja u akademskoj godini 2019./2020.
Od iduće akademske godine, Reaktor ideja kao i Studentska sekcija Hrvatskog društva kemijskih inženjera i tehnologa nastavljaju s radom pod novim vodstvom.
S ponosom i zadovoljstvom Vam predstavljam novo uredništvo Reaktora ideja.
Dosadašnja urednica rubrike Kemijska posla, Dubravka Tavra, u dvije se godine istaknula kao izvrsna autorica članaka i urednica te je svojom svestranošću i širokim znanjem neizmjerno doprinijela radu i kvaliteti časopisa. Od jeseni preuzeti će funkciju glavne urednice i voditi Reaktor ideja u njegovoj četvrtoj godini neprekinutog izlaženja.
Za novu urednicu rubrike Znanstvenik imenovana je Ana Vukovinski, studentica diplomskog studija Primijenjena kemija i autorica više od deset izvrsnih članaka. Rubriku Stand-up kemičar preuzet će Hrvoje Tašner, student preddiplomskog studija Primijenjena kemija. Novi urednici osim kvalitetom članaka, istaknuli su se i kao članovi Studentske sekcije vodeći niz projekata i aktivnosti. Rubriku Boje inženjerstva nastavit će voditi dosadašnja urednica Aleksandra Brenko.
Za novu predsjednicu Studentske sekcije HDKI-ja izabrana je Tina Zubović, studentica diplomskog studija Primijenjena kemija.
Ovaj broj posvetili smo raznolikim temama, a ponajviše materijalima, ekologiji i prehrambenoj tehnologiji.
Nadamo se da ćete u ovim stranicama pronaći nešto zanimljivo i korisno.

S poštovanjem,

Mislav Matić,
Glavni urednik

 

Više informacija:
Reaktor ideja 4 (8) 2020

Zdenko Blažeković
Objavljeno: 29. 6. 2020. u 00:18
Uređeno: 29. 6. 2020. u 00:18
Popis obavijesti